Me – Ota yhteyttä  

.

Jaana Sjöblom

48-vuotias aktiivisesti triathlonia harrastava personal trainer sekä triathlonvalmentaja.

Oma liikunnallinen elämä on lähtenyt käyntiin noin 15 vuotta sitten sohvaperunasta. Päätin, että nyt alan liikkumaan terveyden ylläpitämiseksi ja aika äkkiä liikuntaviikkoni koostui viidestä liikuntakerrasta ja tästä pidin sinnikkäästi kiinni vuosia. Aluksi juoksin, mutta aika pian triathlonharrastuksesta tuli se oma juttu ja liikunnallinen elämäntapa. Erityisen iloinen omasta hyvästä kunnosta ja hyvästä olosta jonka liikunta saa kehossani ja mielessäni aikaan. Oma liikuntatavoitteeni on täyden matkan triathlon joka vuosi, takana on kolme täyttä matkaa ja edessä toivottavasti vielä monta.

Juha Sjöblom

47-vuotias, vaimoni Jaanan tavoin aktiivisesti triathlonia harrastava pirkkalalainen mies. Vaimon harrastus vei minutkin mennessään ja liikunta kuuluu omaan vapaa-aikaani päivittäin. Erityisosaaminen on triathlonuinnin ohjaamisessa, jota teen useana kertana viikossa ja sen voin sanoa, että uimaan oppii eikä koskaan ole liian myöhäistä.

Ylin kuva @seonvillemoro, henkilökuvat @timokananoja

Yhteydenotto

Voit soittaa Jaanalle puh. 040 5819 145, laittaa sähköpostia puhtivalmentaja@gmail.com tai jättää yhteydenottopyynnön niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Toiminimi PUHTI valmennus

sekä 

PUHTI triathlon ry

Pirkkala

Jaana Sjöblom

040 5819 145

puhtivalmentaja@gmail.com