Ota yhteyttä  

Triathlonseura Pirkkalassa

toiminimi PUHTI valmennus

sekä 

PUHTI triathlon ry

Pirkkala

Jaana Sjöblom

040 5819 145

puhtivalmentaja@gmail.com

JAANA SJÖBLOM

45-vuotias aktiivisesti triathlonia harrastava personal trainer sekä triathlonvalmentaja.

Oma liikunnallinen elämä on lähtenyt käyntiin noin 15 vuotta sitten sohvaperunasta. Päätin, että nyt alan liikkumaan terveyden ylläpitämiseksi ja aika äkkiä liikuntaviikkoni koostui viidestä liikuntakerrasta ja tästä pidin sinnikkäästi kiinni vuosia. Aluksi juoksin, mutta nyt jo kuudetta vuotta triathlonharrastus on se mun juttu. Erityisen iloinen omasta hyvästä kunnosta ja hyvästä olosta jonka liikunta saa kehossani ja mielessäni aikaan. Oma liikuntatavoitteeni on täyden matkan triathlon joka vuosi, takana on kolme täyttä matkaa ja edessä toivottavasti vielä monta.

Mielessä juoksukoulu yritykselle tai uimaopetusta? Pariskunta kuntoon personal trainerin ohjauksella tai jotain muuta missä voimme olla avuksi? Kysy.

JUHA SJÖBLOM

44-vuotias, vaimoni Jaanan tavoin aktiivisesti triathlonia harrastava pirkkalalainen mies. Vaimon harrastus vei minutkin mennessään ja liikunta kuuluu omaan vapaa-aikaani päivittäin. Erityisosaaminen on triathlonuinnin ohjaamisessa, jota teen useana kertana viikossa ja sen voin sanoa, että uimaan oppii eikä koskaan ole liian myöhäistä.