Viikonlopun treenit

01.05.2020

Koirajuoksu 31min20sek (pe)

keskisyke 127, maksimi 146

5,01km, 6:15 min/km

........

 Paksupyöräily 3h33min (la)

...........

Juoksu 1h36min (su)

keskisyke, 133, maksimi 147

15,36km, 6:15 min/km

Lauantaina Pirkkalan golfkentän läheisyydessä.
Lauantaina Pirkkalan golfkentän läheisyydessä.

Heippa hei, oivottavasti kaikilla oli kiva ja mieluinen vappu! Omannäköinen.

Itsellä oli oikein mukava ja rento, aivan samanlainen kuin se on ollut elämässäni lähes aina. Vappuuni kuului liikuntaa, koiraa, ruokaa ja olemista. 

Vappuaattona olin palkkatyössä vielä aivan normaalisti ja koska juhlapyhät ovat työssäni huomattavasti kuormittavia ajankohtia niin pitkäksi meni työpäivä. Työskentelen juomien kanssa ja oli vappu, joulu tai juhannus niin juotavaa menee ja meikäläisen työt lisääntyy.

Härre on ollut talvilomalla koko viikon ja hoitanut paljon koiran asioita joten olin vapautettu koiran kanssa lenkkeilystä koko vappuaaton. Härre ja Pötkö olivat vappuaattopäivän aikana muunmuassa laittaneet pihasaunaa saunomiskuntoon sillä on alkanut taas mieli päästä saunomaan pikkuiseeen hirsiseen 40-luvulla rakennettuun pihasaunaan. 

Vuosikausiin emme ole saunoneet pihasaunassa ja syy on ihan se, että saimme pihasaunaa mittamme täyteen noin 10 vuotta sitten. Silloin olimme muuttaneet tähän taloon ja talon enemmän kuin täydellinen remontti oli vielä suuresti kesken ja suihkutiloja ei oltu vielä rakennettu. Suihkutilojen vuoro valmistua oli vasta noin vuoden päästä siitä kun tähän muutimme.  Eli noin kokonaisen vuoden kävimme pesulla pihasaunassa joka ikinen päivä. Joka ikinen päivä kesät talvet sauna lämmitettiin ja sinne mentiin pesulle. Puutavarasta millä lämmittää ei todellakaan ollut puutetta sillä taloamme purettiin niin paljon sisältä ja ulkoa, että sitä puutavaraa on vieläkin ja sillä meillä takka lämpiää edelleen. Ei ole tarvinnut yli kymmenessä vuodessa ostaa klapeja.

Kotimme alakerta joskus 2006.
Kotimme alakerta joskus 2006.

Nyt meillä  on taas alkanut mieli tehdä pihasaunan löylyihin joten sitä on  laitettu saunomiskuntoon. Pihasaunasta lisää kuvia sitten erillisessä postauksessa jossain vaiheessa myöhemmin.

Perjantaina olin aamulla koiran kanssa juoksemassa ja sitten illalla meillä oli Skype-treeni PUHTI triathlonryhmän kanssa, hikinen treeni. 1,5h sisäpyöräilyä ja päälle 20min juoksu ulkona.

Löydettiin uusi metsä.
Löydettiin uusi metsä.

Lauantaina pitkä paksupyöräily ympäri Pirkkalaa uusiin paikkohin tutustuen. Täältä kotikunnastani kyllä löytyy jatkuvasti uusia paikkoja meikäläiselle. 

Sunnuntaina tietenkin treeniviikon viimeinen liikunta, se oli 15km juoksu. Kävimme juoksemassa reitin, joka on tarkoitus olla PUHTI triathlonryhmäläisten yhteistreeneissä osan porukkaa juoksureitti.

Tämä oli tämmöinen tarina tänään, treenit kohti elokuun täyden matkan kisaa jatkuvat vaikka on hyvinkin epäselvää se, että järjestetäänkö koko kisaa lainkaan.

Jaanaba =)