Uusi pyörä!

09.09.2020

Seuraa hehkutusta! Nysse tuli kotio! Nimittäin meikäläisen uusi pyörä ja heti tuli iso iso tenkkapoo sen kanssa.

Tilattiin mulle tämä pyörä sopuhintaan ja sopuhinnan värivaihtoehtona oli ainoastaan harmaa / elohopea eli tämmönen harmaa menopeli mulle sitten nyt on saapunut. Tiesin tilatessa, että väri ei ole lempiväri koska vuosien mustalla pyörällä ajamisen jälkeen mieli teki värikästä pyörää eikä harmaata.

No, harmaa kuitenkin tilattiin sopuhinnan vuoksi ja selvittelin automaalaamosta, että onnistuuko pyörän maalaaminen lempiväriin. No totta hemmetissä  automaalaamo pystyy tekemään pyörän väriin kuin väriin ja tilattiin jo logotkin ym. tekstit pyörään jotka maalaamo laittaisi värin ja lakan väilin.  Pyörän uutta väriä miettiessä päädyin sopivaan lempiväriin ja innoissani odottelin, että milloin pyörä saapuu minulle, että se voidaan purkaa ja ja viedä runko automaalaamoon.

Hö, nyt pyörä on mulla ja tuo mattaharmaa ja kiiltävä hopea on todella hienon värinen enkä osaa ainakaan tällä hetkellä sanoa, maalauttaisinko pyörän vai en. Vaikka hienon värinen onkin niin harmaa on mulle samanarvoinen väri kuin edellisen pyörän musta ja nimenomaan halusin värikkään pyörän ja sitähän tämä harmaa kaunistus ei nyt sitten kuitenkaan ole. Eli mieli tekee maalauttaa, mutta mieli tekee myös olla maalauttamatta. 

Aion harkita jokusen päivän ja sitten tehdä päätöksen.

Pyörä on Trek Madone SLR ja vailla vielä lopullisia osia eli wattipolkimet ja pyörän oma lisävaruste aika-ajotanko. Ja jotain pikkusälää kuten takavalo, juomapullotelineet...

Vielä en siis pääse pyörällä ajelemaan, ensin pitää päättää maalataanko vai ei sillä jos maalataan pyörää pitää alkaa purkamaan jotta rungon voi viedä automaalaamoon. Jos ei maalata sen voi pikapikaa koota ajokuntoon.

Tämmöset ovat nämä mun propleemat tänään.

Trekbikes.com kehuu pyörää muunmuassa näin:

Tämä pyörä sopii sinulle, jos...

Nopeus on sinulle tärkeä ominaisuus, ja haluat siksi Trekin aerodynaamisimman rungon elektronisella voimansiirrolla, joka toimii uskomattoman nopeasti ja tasaisesti kaikissa olosuhteissa.”

Mää uskon, että tässä on pyörää mulle taas pitkäksi ajaksi etiäpäin.

Jaanaba =)