Sunnuntain nautinto

22.03.2020

Juoksu 2h45min
keskisyke 115
7:22 min/km, 22,51km

Härre pistää menemään.
Härre pistää menemään.

Tänään pääsimme härren kanssa nauttimaan muutaman tunnin ajan kauniista aurinkoisesta kevätjuoksukelistä sillä pitkä lenkki ohjelmassa. Matalalla sykkeellä tehtävä pitkis, ihan paras nautiskelun aihe.

Keliin ja mataliin sykkeisiin sopiva juoksuvaatetus oli  PUHTI triathlon talvijuoksuasu ja sinne alle ohut merinovillapaita. Jalkaan Adidaksen uudet Ultra Boost -tossut, taskuun juomapullo sekä energiageelejä, sykevyö rintaan, ovesta pihalle ja treeni päälle.

Me, pariskunta.
Me, pariskunta.

Härre sai päättää minne suuntaan lähtisimme pitkälle lenkille ja hän on hyvin ennalta-arvattava tässä asiassa. Tiesin jo ennen kuin hän sanoi, että suuntaamme tossumme kohti Tampereen Vuoresta. No, se on jotenkin kiva alue ja siellä on kiva juosten pyörähtää ja olemme kyllä pyörähtäneet ja pyörineet siellä myös pyörillä monta monta kertaa.

Lenkki oli siis pk1-sykealueen lenkki joka tarkoittaa mulle sitä, että alle 120 sykkeellä mennään, jopa 105 sykkeellä eli matalatehoinen pitkis. Pieni reippaampi pätkä lenkkiin kuului, mutta lähes kokonaan mentiin alle 120 sykkeellä.

Tampereen Vuoreksesta poistumassa.
Tampereen Vuoreksesta poistumassa.

Energiageeliä otimme kolmeen otteeseen ja vettä oli mukana, vesipulloja piti täyttääkin kertaalleen eräällä ABC-asemalla.

Eipä lenkistä muuta sanottavaa, tästä on hyvä jatkaa ensi viikon treeniviikkoon joka on vuorostaan kevyt viikko.

Sunnuntaita vielä mukavasti jäljellä ja se tulee  käytettyä täällä himassa härren ja koiran kanssa. Vähän kissojenkin. Ajoissa nukkumaan. 

Jaanaba =)