Ravitsemusluennolla

14.10.2020
Minä. Yhtä kuin PUHTI valmennus.
Minä. Yhtä kuin PUHTI valmennus.

PUHTI valmennus yrityksen yrittäjänä arvostan erittäin paljon jokaista Facebook-tykkäystä joka tulee yritykseni sivulle, jokaista postauksesta tykkäystä, jokaista kommenttia ja jokaista julkaisun jakoa. Aivan jokaista Instagram-tykkäystä ja kommenttia. Nämä ovat elintärkeitä juttuja yksityisyrittäjälle ja yrityksen tunnetummaksi tulemisessa.

Oletko koskaan miettinyt tätä, että jos tuttavapiirissäsi on yrittäjä niin kannustatko ja jos et niin kannustaisit häntä tällä tavalla? Tykkäämällä ja / tai kommentoimalla.

Suurtakin suuremmassa arvossa pidän puhtilaisten omia treenipostauksia joissa he jakavat liikunnan iloa ja myös sitä toista puolta jos on huonompi treenipäivä (niitäkin on)  ja näyttävät muille esimerkkiä, että triathlon on oikeasti hianoo ja liikunta kannattaa aina!

PUHTI triathlonin vahtipulmentaja Juha. Kuva @katrienieminen.
PUHTI triathlonin vahtipulmentaja Juha. Kuva @katrienieminen.

Voit ottaa Instagramissa seurantaan #puhtitriathlon jolloin näet kaikki treeni- ym. postaukset mitä tuolla hästäkillä postataan.

Yrittäminen ei ole yleensä helppoa vaan ennemminkin päinvastoin, se on haastavaa ja työlästä ja nimenomaan sitä jatkuvaa yrittämistä. Yrittäjä on usein täysin tyhjästä nyhjäissyt yrityksensä, täysin nollasta uskomalla siihen omaan juttuunsa ja panostamalla sen liikkeelle lähtöön hyvin paljon. Luottamalla siihen, että saa omalla toiminnallaan asiakkaita jotka sen yrittämisen mahdollistavat.  Samalla vaikka yrittäminen on jollain tapaa työlästä, se on kivaa ja sopii erittäin hyvin yrittäjähenkiselle ihmiselle joka itsekin ehdottomasti olen aina ollut.

Pitää tehdä valtavasti jatkuvaa työtä asiakaskunnan hankkimiseksi ja ylläpitämiseksi, pitää olla paljon tavoitettavissa ja tehdä töitä viikonloppuisin ja iltaisinkin ja usein hieman enemmän.

PUHTI triathlon.
PUHTI triathlon.

Haluaisin muistuttaa, että pienellä jutulla voit kannustaa tuttuasi yrittäjänä, tykkäämällä tai jotenkin reagoimalla. Suomalaisille tällainen kannustus ei ole se täysin itsestään selvä juttu, mutta kun asiaa alkaa ajatella niin huomaa kyllä, että näihän se kuuluisi mennä. Meidän pitää kannustaa toisiamme.

Itselläni on perus palkkatyö turvaamassa elantoani ja teen yrittämistä sen lisäksi. Se on turvallisempaa, mutta ei välttämättä silti tee yrittämisestä yhtään sen helpompaa sillä viikon työtunnit ovat isot kun lasketaan palkkatyö ja yrittäminen yhteen. Yritykseni keskittyy triathlonvalmentamiseen ja koska triathlon on sekä minun että härren paras harrastus niin välillä yrittäminen sen parissa tuntuu pelkästään harrastukselta eli on ihan hassun mukavaa ja kivaa ja motivoivaa. Mutta siltikin vaikka se on erittäin kivaa se on työ ja siinä on aina se yrittäjän yrittäminen mukana joka tekee asiasta täyttä työtä eli ihan harrastamaan ei voi yrityksessä jäädä mikäli haluaa, että yritys jatkuu jatkumistaan ja asiakkaita on ensi vuonnakin.

Yrittäminen on parasta ja kaiken sen arvoista mitä se vaatii toimiakseen!

Minulla on PUHTI triathlon Facebook-sivu PUHTI triathlon.

On PUHTI triathlon Instagram-tili @puhti_triathlon.

Treenin palaveri hetki ennen kuin alettiin nousemaan Mustavuorta.
Treenin palaveri hetki ennen kuin alettiin nousemaan Mustavuorta.

Olen sitä mieltä, että meidän yrittäjien pitää myös tuoda toisiamme esille ja puhaltaa siltä osin yhteen hiileen. Ei ole mitään syytä miksi näin emme toimisi.

Itse aion parantaa tapojani ja jatkossa tuoda enemmän esiin toisia yrityksiä ja yrittäjiä, antaa sillä tavalla kiitokset ja kannustukset hyvästä yrittämisestä ja samalla yritys saa uutta näkyvyyttä piireissä joihin ei välttämättä muuten olisi markkinoinnillaan eksynyt.

Kuten nyt esimerkiksi tiistaina kun olimme Tampereen Vuoreksessa Studio Sinun Valintasi luennolla. Yrittäjä, personal trainer ja ravintovalmentaja Tiina Ekman piti PUHTI triathlonryhmäläisille kattavan luennon kestävyysliikkujan ravitsemuksesta.

Tunnen Tiinaa pikkasen triathlonharrastuksen kautta ja se oli ensimmäinen asia joka johti minut kyselemään puhtilaisille ravitsemusluentoa juuri häneltä. Tiinalle asia sopi ja sovimme ajaksi tiistai-illan.

Hieman kävimme läpi mitä me puhtilaiset haluaisimme kuulla ja hän ammattilaisena koosti luennon sellaiseksi kuin se meille olisi hyvä ja uppoaisi jokaiseen puhtilaiseen.

https://www.pt-tiinaekman.fi/studio-sinun-valintasi/

Studio Sinun Valintasi.
Studio Sinun Valintasi.

Meitä puhtilaisia oli paikan päällä ainakin se parikymmentä eli huomaa kyllä miten kiinnostava aihe ravitsemus on. Luento kesti 1,5h + kyselyt päälle ja oli hyvä, selkeä, ymmärrettävä ja paljon tuli puhtilaisille tietoa sekä myös varmasti muistutusta syömiseen liittyvistä asioista.

Jatkoa seuraa sillä aiomme ottaa vielä myöhemmin tänä kautena luennon / luentoja Tiinalta.

Jaanaba =)