Pyörää ajokuntoon

02.10.2020

Ihastuimme härren kanssa molemmat tähän trekin Madone SLR 6 -maantiepyörään ja siitä se sitten lähti, että pyörä tuli mulle. Jonkin aikaa kyllä piti harkita ennen kuin ostopäätöksen pystyin tekemään. Olihan jo aika päivittää oma triathlonpyöräni uuteen pyörään ja se päivitys pönöttää nyt meidän treenihuoneessa. Väritys on matta harmaa ja kiiltävä elohopea mustalla logolla ja mustilla vanteilla.

Trek Madone SLR 6.
Trek Madone SLR 6.

Pyörä on laadukas ja Trek kehuu kilpaa sen ominaisuuksia omilla sivuillansa, niin paljon, että ihan punastuttaa Trekin puolesta =D

Tähän maantiepyörään saa lisävarusteena Trekin oman aerotangon ja kun pyörää mulle ostettiin, oli heti selvää, että aerotanko siihen ostetaan jotta saadaan triathlonpyörän aerodynaamisempi ajoasento. Aerotanko on helppo asentaa ja ottaa pois mikäli haluaa käyttää sitä esim. vain triathlonkisoissa kuten ilmeisesti Trek on asian ajatellut. 

Aerotanko vailla tankonauhoja.
Aerotanko vailla tankonauhoja.

Tilattiin tanko ja muutama muu osa Trekin Tampereen jälleenmyyjälle Emilia Sporttiin Kaukajärvelle. Viikon odottamisen jälkeen osat lopultakin saapuivat myymälään. Vielä pitää sanoa se, että kun osia kyseltiin Suomen Trekiltä niin viikko kesti kun he vastasivat sähköpostiin (melko kauan) ja viikko meni kun osat tulivat.

Emilia Sport ei ollut itselle tuttu pyöräkauppa kuin nimenä. Siellä ei ole maantiepyöriä myynnissä, mutta siellä oli hienoja Trekin maasto- ja paksupyöriä eli kannattaa varmasti käydä sielläkin jos on hankkimassa esim. maastopyörää.

Mallailua.
Mallailua.

"Tämä pyörä on nopea, kevyt ja uskomattoman aerodynaaminen." Noh, katsotaan miten uskomaton pyörä tulee olemaan. Totuus on kuitenkin se, että se uskomattomin asia joka pyöräilyssä on, tulee ihan sieltä omista reisistä! Niillä pitää jaksaa painaa jos haluaa mennä kovaa.

Ensi viikolla meillä alkaa PUHTI triathlonryhmän pyörä-juoksu yhteistreenit Pirkkahallissa eli viimeistään silloin oma pyörä on oltava kaikin puolin ajokunnossa. Odotan kyllä jo kovin ensi viikon treenejä ja kaiken lisäksi ajattelin taas alkaa ihan huolella spämmäämään omia treenejä Instagramiin ja tietenkin tänne blogiinkin.

Harjoitusvastus.
Harjoitusvastus.

Jaanaba =)