PUHTI triathlonryhmän yhteistreeni

31.08.2020

Pyörä + juoksu

Tänään oli PUHTI triathlonryhmän yhteistreeni joka starttasi Pirkkalan vanhan kirkon parkkipaikalta. Tämä parkkipaikka on ollut meillä koko kesän maanantaiyhteistreenien pääpaikka. Aina maanantaisin ollaan pyöräilty ja juostu ja tämä paikka on tosi hyvä, siitä lähtee hyvä pyöräbaana ja juoksureititkin ovat hienoja.

Meillä PUHTI triathlonryhmässä minä ja härrekin treenaamme lähes aina mukana, on tosi kiva tehdä muoiden mukana ja ei se valmentamista haittaa yhtään, oikeastaan päinvastoin. 

Härre tosin on vielä treeneistä pois sillä hänellä oli tässä vähän aika sitten paha kurkkuvaiva joka nyt on kuitenkin tainnut täysin parantua. Luojan kiitos, että on parantunut sillä tässä ehdin jo pelästyä pahemman kerran kun kuskasin härreä sairaalaan ja leikkaukseen jota ei sitten tehtykään ja kotiin ja sairaalaan...

Meikäläinen kuitenkin lähti tämän päivän treeniin pyöräilemään, en kuitenkaan triathlonpyörällä vaan paksupyörällä. Olen nimittäin myynyt rakkaan triathlonpyöräni seuraavalle onnelliselle omistajalle ja vasta odotan uutta tilaamaani pyörää saapuvaksi. Sen aikaa kun sitä pitää odottaa niin teen kaikki pyörätreenit paksupyörällä ja mikäs siinä, hieno sillä on polkea.

PUHTIlaisia.
PUHTIlaisia.

Härre antoi treeniohjeita harrastajille. Puhtilaisia on vielä muutama joilla kauden pääkisa on edessä, täyden matkan sellainen. Nyt jännitetään säilyykö kelit näin lämpöisenä ja miten kylmää vesi sitten jo on ja onko ynnä muuta mikä jännityksen piiriin kuuluu. Itse katselin juuri tänään viikonlopun sääennustetta ja  nyt vielä näyttää hyvältä, toivotaan, että viikonloppunakin ennuste näyttää vielä hyvältä ja toteutuu niin on sitten mahdollisimman paras keli kisata pitkän pitkä matka. Yhteensä 226km kun uintia on 3,8km, pyörää 180km ja juoksua 42,2km.

Tämän päivän treeni oli lyhyehkö, 40min pyörä höysteillä ja päälle 20min pk-juoksu. Treenin jälkeen kaikki saivat lähteä liikkuneena ja onnellisena kotiin ja me härren kanssa kävimme vielä hieman shoppailemassa  Bauhausissa joka on tässä meidän kodin aika naapurissa. Uuteen remontoitavaan mökkeröiseemme (@villahorror) kun pitää ostaa kaikenlaista. Tänä iltana ostoslistalla oli takka ja siihen liittyviä vermeitä. En malta sitäkään odottaa, että mökkeröinen valmistuu ainakin sisältä siihen kuntoon, että siellä voi majoittua. Mun pointti remontoinnissa on se, että mökkeröisestä tulee niin kiva ja mukava, että sinne haluaa muuttaa.

Jaanaba =)