Olisiko Chimpanzee se mun juttu?

01.09.2020
Chimpanzee-tuotteet saatu.
Meillä härre on ollut suurimmaksi osaksi perheen miehenä :) vastuussa treenin aikaisen energian hankinnoista. Eli energiageelien- ja patukoiden, urheilujuomien ja proteiinipatukoiden hankinnasta ja kaapissa olevan energiavaraston täyttämisestä. Energiakarkkejakin on ostettu.
Energia- ja proteiinipatukoita, energiageelejä. Chimpanzee.fi.
Energia- ja proteiinipatukoita, energiageelejä. Chimpanzee.fi.
Härren energiahuolenpito ei totta puhuen ole ihan täydellisesti toiminut sillä energiageelit ovat aina, siis aina päässeet loppumaan ennen kuin seuraavia on hommattu. Ja minä kun haluaisin, että kaapissa olisi aina treenin aikaista energiaa, tässä kun treenataan ihan tosissaan hiki päässä :D harva se päivä ja joinain päivinä pari kertaakin. Eli geeliä ja patukkaa pitää ostaa jo ennen kuin edelliset kaapista loppuvat ja tähän tulee nyt muutos meidän perheessä, minä otan vastuun näistä asioista. =)
Tämä geeli houkuttelee ensimmäisenä maistamaan.
Tämä geeli houkuttelee ensimmäisenä maistamaan.
No nyt kun sain Chimpanzee-tuotteita niin heti tuli mieleen, että voisiko tässä olla sellainen homma, että tuotteet olisivat niin hyviä ja oman seulan läpäiseviä, että minä alkaisinkin hoitaa meidän perheen urheilun aikaisen energian hankkimista kaappiin. Että olisi yksi suomalainen nettikauppa josta niitä tilailisin. Tätä asiaa selvittelen parhaillaan, että olisiko tämä se mun kauppa. Toivon, että on ja nyt jo uskonkin, että on. Tuotteet  ovat olleet tosi hyviä tähän mennessä ja tosiaan suurin osa on vegaanisia ja gluteenittomiakin ja mikä myös mulle tmerkitsee, tuotteiden ulkoasu on hyvännäköinen. Tuotteet sopivat myös herkkävatsaisille mikä nykyään on kovin tärkeä asia vaikka itse en herkkävattainen olekaan ja toivottavasti sellaiseksi ei tarvitse tullakaan.
Appelsiinin makuinen urheilujuoma. Chimpanzee.fi.
Appelsiinin makuinen urheilujuoma. Chimpanzee.fi.
Olen joitain Chimpanzee-tuotteita jo ehtinyt käyttämään kuten esimerkiksi ylimmässä kuvassa esiintyvää appelisiinin makuista urheilujuomajauhetta. Tykkäsin. Tämä urheilujuoma ei sisällä makeutusaineita! Raikas.
Banaani on aina hyvää!
Banaani on aina hyvää!
Levillä ollessamme myös muutama energiapatukka pääsi vattaamme tuntureille kavutessa. Söin patukat siinä järjestyksessä (eri päivinä), että olettamani parhaimman makuinen ensin ja seuraavaksi parhaimman makuinen toisena jne. No, mää sanon, että olin sitruunan makuisen energiapatukan laittanut sijalle kolme, mutta se menikin kärkeen, se oli näistä kolmesta kaikista parhaimman makuinen vaikka kaikki olivat hyviä. Mut toi sitruuna maistui ihan siltä kuin sinne olisi raastettu mukaan sitruunan kuorta. Se oli näistä kolmesta jo syömästämme patukasta myös härren numero yksi. Kannattaa tutustua kaikkiin makuihin nettikaupassa chimpanzee.fi.

"Herkulliset maut luonnollisista raaka-aineista. Kaikki reseptimme pohjautuvat luonnollisiin raaka-aineisiin. Suurin osa tuotteistamme on myös gluteenittomia ja vegaanisia. Sano ei keinotekoisille lisä- ja makuaineille!"

Me, minä ja aviomieheni härre, teemme nyt kaikessa yhteisymmärryksessä niin, että jo ennen kuin nämä energiat on käytetty treeneissä niin minä pistän tilaukseen uuden satsin. Tai no, geelit pitää ensin maistaa sillä niiden itselle maistuvuus on tärkeää. Pitää varmistua, että nekin ovat hyviä niin sitten uskallan tilata seuraavan satsin. Menee kyllä hetki ja raportoin näistä vielä muutaman kerran kunhan saamme kaikkia tuotteita käytettyä.

Jaanaba =)