Lämmin elokuun treeni(tön) päivä

19.08.2020
PUHTI triathlon
PUHTI triathlon

Lämpöä riittää vielä näin yli elokuun puolenvälinkin. Tänä kesänä on mielestäni ollut paljon lämpimiä päiviä, niin paljon, että välillä oikein kaipaa sitä syksyn raikkautta varsinkin kun itse tykkään syksystä ja sen pimeydestä hyvin paljon. No, syksy tulee sieltä joka tapauksessa eli sen puoleen ei haittaa vaikka kesäkelit vielä jatkuisivatkin. Lämpökin on ihanaa ja sitähän me usein ulkomailta asti olemme hakeneet.

Tänään meillä oli PUHTI triathlonryhmän yhteistreeni joka sai tosi hassun ja ei toivotun käänteen kesän kelien puolesta.

Ukkostaako vai ei?
Ukkostaako vai ei?

Uinti + juoksu luki ohjelmassa ja hyvä määrä PUHTIlaisia saapui Tampereen Tohloppijärven rannalle. Lämpöä oli noin 24 astetta ja kelikin ihanan aurinkoinen. Itse olin haaveillut koko päivän siitä, että saa uida lämpimässä kelissä ja lämpimässä järvessä. 

No, ihan niin aurinkoista ei ollutkaan sitten lopulta kun synkkiä pilviä alkoi kerääntyä kauheeta vauhtia meidän tykö ja ukkostahan sieltä pukkasi. Hetken aikaa odottelimme mukamas sateen suojassa ja ukkonen olevinaan katosi kauemmaksi. Sitten kuitenkin kun ensimmäiset ja rohkeimmat menivät veteen niin salamoi ja ukkosti siinä tosi lähellä tai jopa järven päällä. Pois vedestä ja uintitreeni oli siinä. Satoi myös aivan kaatamalla, ehkä isoiten tänä kesänä.

Samalla rannalla oli myös toinen triathlonporukka joka myös katosi sieltä aivan mahdottomassa säässä vähin äänin.

Sataa, hetken tuli rakeitakin. Kaunista oli.
Sataa, hetken tuli rakeitakin. Kaunista oli.

No, olihan meillä vielä juoksu ja pukkariin vaihtamaan juoksukamppeita. Pukkarin ovesta kun ulos astuttiin vaatteet kastuivat saman tien maailman isoimman sateen johdosta. Ei siinä auttanut kuin lähteä himaan ja perua treeni koska keli nyt tällä kertaa vain oli todella mahdoton. Kaksi vahvaa lähti kuitenkin juoksemaan ja oli kuulemma ollut hienoa.

Jos haluat tulla mukaan meidän porukkaan niin PUHTI triathlonryhmät alkavat syyskussa, lue lisää puhtitriathlon.com

Jaanaba =)