Kesälomasuunnitelmia

25.07.2020
Uimaan menossa.
Uimaan menossa.

Terve!

Kesäloma häämöttää vielä viikkojen päässä, mutta olen pikkuisen jo sitä suunnitellut.

Selvää on, että tässä koronatilanteessa ei ulkomaan loma tule kyseeseen. Jos olisi tullut olisimme varmasti matkustaneet jonnekin päin Italiaa. Italia on se maa jonne aina palaamme ja siellä olemme useimmin käyneet. Vahvassa muistissa on parin vuoden takainen kävely Etnalla jossa tuuli niin paljon, että hieman hirvitti.

Kotimaan matkailua kuitenkin voin hyvillä mielin harrastaa ainakin meidän tyylillä sillä olemme pääasiassa omissa oloissamme. Varasinkin meille (mulle, härrelle ja koiralle) noin yhdeksi kesälomaviikoksi huoneiston Lapista, tarkemmin Kittilästä eli sinne suuntaamme sitten noin viikoksi joskus elokuun lopulla. En malta odottaa sitä luontoa ja niitä maisemia.

Olen selvitellyt muutamaa kävelyreittiä jotka voisimme yhden per päivä käpsytellä koira mukana.

Ainakin Kätkätunturin reitti ja sitten Muoniossa oleva Särkitunturi kiinnostaa. Tuota Särkitunturia mulle suositteli netistä lukemani lisäksi eräs lappilainen jonka kanssa olen tässä nyt viimeiset viikot hieman työskennellyt.

Meidän kesäloma Levillä tulee varmasti olemaan enimmäkseen olemista ja rentoutumista ja alkavan ruska-ajan ihmettelyä. Hyvinvointia. Myös jos Levillä toimiva kuntosali Levi Wellness Club on toiminnassa niin olisi kiva käydä siellä kehohuoltotunneilla mikäli koronatilanne sen sallii hyvin.

Höpsömakkara.
Höpsömakkara.

Koira siis mukaan ja ainakin muutamana päivänä tuntien patikointi eli ihan tuttavallisemmin kävely luonnosta ja maisemista nauttien :D

Toinen kesälomaviikko meneekin sitten ostamamme mökin remontoinnissa. Haluaisimme jouluksi mökille eli mökin niin kivaan kuntoon, että siellä on mukava aikaaa viettää Katsotaan saadaanko. Ainakin nyt se on hyvällä mallilla siihen nähden.

Mitäs sitten kesäloman jälkeen? Sitten alkaa triathlonharjoittelussa peruskuntokausi kohti tavoitetta eli Ironman Kuopio Tahko 2021 täyden matkan kisaa. Tämän vuoden kisa siirtyi koronatilanteen takia vuodella etiäpäin kuten olen aiemmin kertonutkin.

Kyllä mua harmittaa, että tänä vuonna ei täyden matkan kisaa itselläni ole ja muutkin kisasuunnitelmat muuttuivat täysin, niin, että triathlonkisan triathlonkisaa ei tälle kesälle omalle kohdalle osu. Treeniä kyllä hyvin, mutta ei kisaa. No, tärkeintähän tässä triathlonharrastuksessa mulle on se liikunta, liikkuminen ja hyvä kunto. Omasta hyvästä kunnosta pitää pitää kiinni niin kauan kuin se on mahdollista.

Jaanaba =)