Kehonkoostumusmittaus itsepalvelupisteessä ilman ajanvarausta

26.07.2022

Kaupallinen yhteistyö Bodymaja.

Postauksen lopussa alekoodi Bodymaja-kehonkoostumusmittaukseen.

Bodymaja, Kehonkoostumusmittaukset itsepalvelupisteissä  ilman ajanvarausta.
Bodymaja, Kehonkoostumusmittaukset itsepalvelupisteissä ilman ajanvarausta.

Bodymajan kehonkoostumusmittaus on kotimainen, helppo, edullinen mittaus jonka laajat, helposti ymmärrettävät tulokset ovat luettavissa netistä Oma Body -palvelusta.

Kehonkoostumusmittaus sopii hyvin kaikille, niin elämäntapamuutosta tekevillle, painon pudottajille kuin tavoitteellisemmin treenaaville kuntoilijoille...

Kehonkoostumusmittausta voi tosiaan suositella kaikenlaisille ihmisille. Elämäntaparemontissa oleva tai voimaharjoittelua tekevä pystyy hyvin seuraamaan oman kehon koostumuksen toivottua muuttumista käymällä säännöllisesti mittauksessa, esim. 3 kk välein. Siinä ajassa ehtii jo tulla muutoksia ja tuloksia on varmasti mielenkiintoista verrata aiempiin.

Parhaassa tapauksessa omien tulosten näkeminen ja seuranta antaa kipinän jatkaa terveellisempien tapojen ylläpitämistä eli mittaus voi olla myös inspiraation lähde ja hyvä motivoija terveellisempiin valintoihin ruokien kanssa ja liikunnan lisäämiseen kenelle tahansa. On ihana huomata kuinka ne paremmat valinnat ruokien ja liikunnan suhteen tuovat positiivisia muutoksia elämään ja auttavat arjen jaksamisessa.

Kehonkoostumusmittaus on itselleni tuttu asia, mutta Bodymajan mittauskonsepti on uusi tuttavuus. Bodymajan mittauskonsepti on mielenkiintoinen, eniten sen takia, että sen voi tehdä ihan itse alusta loppuun. Kaikki on selkeästi ymmärrettävissä ja tehtävissä ihan itse.

Aviomieheni Juha sanoi heti haluavansa mittaukseen kun asiasta hänelle kerroin. Ei tarvinnut miettiä onko kiinnostavaa mittauttaa itseänsä vai ei, kyllä on.

No, Juha:

  • Ikä 47 vuotta
  • Pituus 173 cm
  • Paino 72,4 kg

Työ: Töissä autoliikkeessä ja toimii myös PUHTI triathlonin valmennuksessa.

Harrastukset: Liikunnallisena harrastuksena triathlon. Tänä kesänä tavoitteena kaksi puolimatkan (uinti 1900m, pyörä 90km, juoksu 21,1km) triathlonkisaa joista toinen Lahdessa ja toinen Turussa. 

Tämän kesän lisäksi katse on suunnattuna jo myös kesän 2023 täyden matkan kisaan Tahkolle (uinti 3800m, pyörä 180km, juoksu 42,2km).

Lemmikkieläimet: Kissa Mirri🐱 ja koira Pötkö🐶

IRONMAN 70.3 Lahti 2022. Kuva @treenaaville.
IRONMAN 70.3 Lahti 2022. Kuva @treenaaville.

Juha kuuluu kohderyhmään jolle kehonkoostumusmittaus sopii erityisen hyvin. Eli hän on kuntoilija / kuntourheilija joka treenaa tavoitteellisesti triathlonin parissa, haluaa kasvattaa lihasta ja muutenkin pitää huolta itsestään.

Katsoin Bodymajan-nettisivuilta meitä lähimpänä olevan toimipisteen ja se on Tampereen Koskikeskuksessa. Mittaus ostetaan netistä bodymaja.fi -sivustolta. Ostamisen jälkeen saa hyvät ohjeet sähköpostiin miten mittaukseen tulee valmistautua. (Ohjeet ja video löytyvät myös bodymaja.fi -sivuilta.)

Me luimme ohjeet ja lähdimme mittauspaikalle kun syömisestä Juhalla oli kulunut pari tuntia.

Meitä lähin toimipiste sijaitsee tosiaan Koskikeskuksessa ja se on auki aina kun liikeksekus on auki eli joka päivä klo 21 tai 20 saakka. Aikaa ei tarvinnut varata ja jos käy niin, että toimipisteessä on toinen asiakas, kauaa ei tarvitse odotella sillä ovi on lukittuna asiakkaalle max 12 min eli mittaustilanne on nopea.

Toimimme ohjeiden mukaan eli klikkasin ovenavauslinkkiä jonka olin saanut sähköpostiini ja se tuli myös tekstivisestinä, sitten valitsin toimipisteen (Koskikeskus) ja ovi aukesi.

Mittauspisteessä oli InBody-mittauslaite, pieni pöytä jossa desinfiointipyyhkeitä joilla pyyhittiin jalkapohjat ja kädet. Mittauslaitteelle astutaan paljain jaloin ja ylimääräiset tavarat taskuista pois kuten puhelin, lompakko. Vaatteet saavat olla päällä, mittauslaite ottaa huomioon vaatteiden painon punnitessaan mitattavaa.

Bodymaja kehonkoostumusmittaus.
Bodymaja kehonkoostumusmittaus.

Käsillä kahvoista kiinni ja toimitaan koneen ohjeen mukaan eli kädet pidetään irti kehosta, seistään paikallaan kunnes laite ilmoittaa, että valmista on. Tämä on todella helppo tehdä itsenäisesti koneeen antamien muutamien ohjeiden mukaan. Ei tarvitse jännittää onnistuuko sillä todennäköisesti kyllä onnistuu. Ja jos menee mönkään, mittauksen voi aloittaa alusta.

Kun mittaus on valmis, kahvat käsistä takaisin paikalleen ja sukat ja kengät jalkaan ja ovesta pihalle.

Tulokset ovat luettavissa mittauksen jälkeen Oma Body -palvelussa. Me menimme lukemaan Juhan tuloksia kahvikupposen ääreen. 

Bodymaja kehonkoostumusmittauksen tulokset ovat selkeät.
Bodymaja kehonkoostumusmittauksen tulokset ovat selkeät.

Mittaus antaa yli 40 eri arvoa eli on tosi lmonipuolinen ja kaikki tulokset ovat helposti ymmärrettäviä. Juhalle sieltä valikoitui heti muutamia kiinnostavia arvoja:

Lihasmassa ja viskeraalinen rasva.

Tärkeää on tietenkin oma lihasmassa jo senkin takia kun ikää tulee niin lihasmassasta täytyisi pystyä pitämään entistä paremmin kiinni ettei se katoa. Juha aikoo seurata lihasmassansa mahdollista ja toivottua kasvua ja seuraavan kerran hän aikookin mennä mittaukseen 3 kk kuluttua. Rarportoin asiasta kyllä. Hänellä on käytössä 12 kk paketti jossa mittauksissa voi käydä rajattomasti.

Bodymajan kehonkoostumusimttausten hinnat:

  • 19,90 € / krt
  • 39,80 € / 3 krt
  • 79,90 € / 12 kk rajattomasti

Syyskuussa meillä alkaa taas kesän kisakauden jäljiltä säännöllinen voimaharjoittelu eli nyt oli oikein hyvä ajankohta käydä kehonkoostumusmittauksessa. Innolla odotan salitreenejä kesän melkein täydellisen juoksu-pyörä-uinti -painotteisuuden jälkeen. Meillä on ihan lähellä niin kiva kuntosali, olemme käyneet siellä jo vuosikausia.

Tärkeä arvo, todella tärkeä, on myös viskeraalisen rasvan eli sisäelinrasvan osuus omassa kehossa. Se on rasvaa joka kertyy sisäelinten ympärille ja vatsaontelon sisään. Viskeraalinen rasva on terveydelle vaarallista.

Viskeraalisen rasvan osuutta kehossa pystyy vähentämään elintapoja parantamalla eli syömällä terveellisemmin, lisäämällä liikuntaa, pudottamalla painoa, nukkumalla riittävästi. Lopettamalla tupakoinnin ja alkoholilla läträämisen. Bodymajan käyttämä InBody 770 -laite on markkinoiden tarkin väline viskeraalirasvan mittaukseen.

Lue kattava Bodymajan tietopaketti viskeraalirasvasta tästä.

Muutamia muita arvoja yli 40 joukosta joita kehonkoostumusmittaus antaa on mm. rasvaprosentti, nestetasapaino, lihas- ja rasvadiagnoosi.

Plussat:

✅ Ei ajanvarausta ✅ Helppo ja vaivaton tehdä ✅ Selkeät ohjeet ✅ Omatoimisesti tehtävä

Alekoodi Bodymaja-kehonkoostumusmittaukseen:

Alekoodi on JAANASPORTTAA20

Koodilla saa  -20% alennuksen kaikista Bodymaja-mittauspaikoista vuoden loppuun saakka.


Bodymaja-kehonkoostumusmittauksessa on helppo käydä:

1️⃣ Osta mittaus bodymaja.fi-verkkokaupasta. Saat sähköpostiisi ohjeet kehonkoostumusmittausta varten sekä oven avauslinkin.

2️⃣ Käy toimipisteessä. Aikaa ei tarvitse varata, menet vain paikanpäälle valitsemallesi toimipisteelle. Ovi aukeaa helposti klikkaamalla sähköpostiin tai tekstiviestinä tullutta ovenavauslinkkiä ja valitsemalla avautuvalta sivulta toimipiste.

3️⃣ Tee mittaus. Laitteen päälle astutaan paljain jaloin, laitteeseen laitetaan puhelinnumero ja mittalaite opastaa mittauksen etenemisen ja ilmoittaa kun mittaus on valmis.

4️⃣ Lue tulokset. Omat monipuoliset tulokset kehonkoostumusmittauksesta pääsee lukemaan Oma Body -palvelusta.

Mukavia🤗 kehonkoostumusmittaushetkiä kaikille jotka tätä palvelua aikovat hyödyntää.

Terveisin Jaanaba💕