Juoksu + voima

09.01.2021

Juoksu 40min 52sek

keskisyke 136, maksimi 165

.........

Voima 59min

Omakuva. #gogoexpresspartola
Omakuva. #gogoexpresspartola

Tattadaa mukavaa lavvantaita kaikille, tai paremminkin mukavaa lauantain loppuiltaa sillä pimeä on saapunut ja kello on jo paljon.

Tänään mulla oli härren kanssa tapaaminen kuntosalilla klo 15.30 aikoihin. Menin itse jo aiemmin sillä juoksin juoksumatolla lenkin ennen salitouhuja.

Juoksumattojuoksu sisälsi 10min pätkän vauhtkestävyyssykealuella juoksua joka pisti hien oikein kunnolla pintaan. Kivaa oli taas kerran, mää niin tykkään juoksumatolla juoksentelusta.

Ainoa miinus juoksumatossa on se, että ei tule juostua ulkona ihanassa talvisäässä. No, en loppujen lopuksi pidä sitä valtavan huonona asiana sillä tallailen tuolla pihalla koiran kanssa ihan riittävästi joka päivä. Tänäänkin aamulla lähes puolitoista tuntia ja äsken jonkin verran lissää kun kävimme härren ja Pötkön kanssa kävelemässä "oman mettän" ympäri.

No, meillehän on hiihtimet tulossa minä päivänä hyvänsä joten kyllä sitä talviurheilua ulkoilmassa on tulossa repertuaariini mikäli vain lunta tulee sen verran, että tänne Pirkkalaankin saadaan perinteisen suksimisen ladut. Ainakin ennusteen mukaan lunta ja pakkasta tulisi aivan kunnolla, valtavasti suorastaan.

Tosiaan, tilasimme nettikaupasta meille karvapohjasukset ja niitä nyt odottelemme kuumeisesti. Että jospa sitä jo ensi viikolla pääsisi hiihtelemään.

Meillä on saliohjelmat voima 1 ja voima 2 ja näitä sitten tehdään vuoron perään. Tänään oli voima kakkosen vuoro ja siinä ohjelmassa on yksi lempiliikkeistäni. Se on pullover eli pään yli veto tai villapaita kuten minä liikettä useimmiten kutsun.

Lopuksi kokeilin vattaa jumppapallolla. Tuntui.
Lopuksi kokeilin vattaa jumppapallolla. Tuntui.

Ylläolevan kuvan mukaisesti tein lopuksi pitkästä aikaa vattarutistusta jumppapallon päällä. Ohjelmassani on vatsarutistus ja jatkossa aion tehdä sen nimenomaan jumppapallon kanssa, tunnelma on aivan erilainen kuin tasaisella lattialla tehtynä.

Että sillä tavalla, heippa.

Jaanaba =)