.

PUHTI triathlon

Ui. Pyöräile. Juokse.

PUHTI triathlonryhmät aikuisille

Eri tasoisille triathlonharrastajille ja triathlonista kiinnostuneille löytyy treeniohjelma ja PUHTI triathlonryhmä. Tule mukaan harrastamaan. Hyvä kunto ja hyvä mieli, se on parasta mitä liikunta antaa.

PUHTI triathlonin pääpaikka on Pirkkalassa ja yhteistreenejä on myös ympäristökunnissa kuten Ylöjärvellä ja Tampereella.

Ilmoittaudu mukaan, kaikille ilmoittautuneille pidetään kattava infotilaisuus elokuussa 2022.

Parhaimmillaan triathlon on elämän mittainen harrastus josta saa hyvän kunnon, niin henkisen kuin fyysisen ja kestävyysliikuntaharrastus auttaa jaksamaan arjessa paremmin.

PUHTI triathlonryhmissä on mukana kaiken tasoisia ja monen ikäisiä harrastajia eli älä epäile oman kuntosi, ikäsi ym. suhteen vaan tule mukaan. Omaa ryhmää miettiessä tärkeimpänä asiana se, kuinka paljon haluaa treenata viikossa. Kaikki triathlonryhmäläiset liitetään PUHTI triathlon seuraan joka tarkoittaa sitä, että voit edustaa PUHTI triathlonia tapahtumissa.

Huom! Uinnista tämä ei jää kiinni, opit varmasti!

Triathlonryhmiä on neljä:

Ykkösryhmä, Kakkosryhmä, Kolmosryhmä ja Sohvaperunat

Ykkösryhmä

Kenelle: Sinulle joka liikut säännöllisesti triathlonin tai muun harrastuksen parissa, haluat treenata tavoitteellisen ohjelman mukaan ja jos reilu treenituntimäärä sinulle sopii. Sopii ehdottomasti myös sinulle joka et halua kisata, mutta triathlon on se laji!

 • Harjoitusohjelma joka kuukausi, harjoitusohjelma sopii puolimatkalle menijöille sekä heille jotka haluavat liikkua paljon.
 • Treenikertoja viikossa 6, kevyellä viikolla 5.
 • PUHTI yhteistreenipäivät maanantaisin n. klo 18:15 alkaen  ja lauantaisin 9–10:30 alkaen, yhdessä tehdään, mutta jokainen omalla tasollaan.
 • Vapaauinti opetetaan.

Hinta 85 € / kk

Kakkosryhmä

Kenelle: Sinulle joka liikut säännöllisesti triathlonin tai muun harrastuksen parissa, haluat treenata kehittävän ja tavoitteellisen ohjelman mukaan.  Kakkosryhmän ohjelman treenitunnit sopivat hyvin perusmatkan triathlontapahtumaan osallistumiseen. Sopii ehdottomasti myös sinulle joka et halua kisata, mutta triathlon on se laji


 • Harjoitusohjelma joka kuukausi, harjoitusohjelma sopii perusmatkalle menijöille
 • Treenikertoja viikossa 5, kevyellä viikolla 4.
 • PUHTI yhteistreenipäivät maanantaisin n. klo 18:15 alkaen ja lauantaisin 9-10:30 alkaen, yhdessä tehdään, mutta jokainen omalla tasollaan.
 • Vapaauinti opetetaan.

Hinta 85 € / kk

Kolmosryhmä


Kenelle: Sinulle joka haluat harjoitella ohjatusti ja suunnitellusti, mutta neljä treenikertaa viikossa on sopiva määrä tai haluat esim. harrastaa muita lajeja päivänä tai parina viikossa.

 • Harjoitusohjelma joka kuukausi
 • Yhteistreeni maanantaisin n. klo 18:15 alkaen, yksi yhteistreenipäivä viikossa
 • Neljä liikuntakertaa per viikko


Hinta 65 € / kk

Sohvaperunat

Kenelle: Jos liikunta ei vielä ole elämässä mukana, mutta haluat alkaa liikkua säännöllisesti. Näkö, koko ja ikä sivuseikkoja, tärkeintä on, että haluat kohottaa kuntoasi ja saada liikunnan arkeesi. Tämä ryhmä on tarkoitettu sinulle joka et vielä harrasta liikuntaa, mutta haluaisit.

Kävelystä juoksuun, kuivalta maalta vapaauintiin, pyöräily haltuun.

Mitä, missä, milloin?

 • Harjoitusohjelma joka kuukausi
 • Neljä liikuntakertaa viikossa
 • PUHTI yhteistreenit maanantaisin
 • Paljon motivointia, ohjausta, tietoa ja mikä parasta samanhenkisiä triathlonkavereita! Opettelemme kaiken maltilla alusta alkaen. Esim. kävelystä juoksuun.
 • Alkuun pääset juoksutossuilla, pyörällä ja kypärällä, uimapuvulla, uimalaseilla ja -lakilla. Huom! Uinnista tämä ei jää kiinni, opit varmasti!

Hinta 65 € / kk

PUHTI triathlonryhmissä voi olla mukana niin kauan tai vähän aikaa kuin haluaa, kuukausi kerrallaan.

Jos haluat lopettaa niin ilmoita kuukauden 15 päivään mennessä asiasta suullisesti tai viestillä niin seuraavan kuukauden ohjelmaa ja laskua ei enää tule.


PUHTI triathlon ry  on keväällä 2019 perustettu kestävyysurheilun seura joka kannustaa kuntoilijoita triathlonin pariin. Seura on tarkoitettu triathlonharjoittelusta kiinnostuneille kuntoilijoille ja urheilijoille. Erityisesti PUHTI triathlon ry haluaa kannustaa kuntoilijoita liikkumaan ja harrastamaan triathlonia. Triathlon on monipuolinen ja mukava harrastus joka sopii kaikille.

Seura toimii Pirkanmaalla.

Jos tarvitset seuraa jota edustaa kilpailuissa ja tapahtumissa liity PUHTI triathlon ry -seuraan

Jäsenmaksu vuodelle vuodelle 2022 on 20€
Jäseneksi liittyminen:

Maksa jäsenmaksu seuran tilille ja ilmoita sen jälkeen asiasta sähköpostilla osoitteeseen puhtivalmentaja@gmail.com

Saaja: PUHTI triathlon ry,  Tilinumero: FI87 1492 3000 1099 23,  BIC: NDEAFIHH, Viesti: Jäsenen nimi

Jos haluat lopettaa seuran jäsenyyden, lähetä eroilmoitus sähköpostilla osoitteeseen puhtivalmentaja@gmail.com

Seuran säännöt