Kävelystä juoksukuntoon verkkovalmennus

Verkkovalmennuksessa aloitetaan maltillisesti kohti hyvää juoksukuntoa.

Kesto 10 viikkoa.

59,00 €

Oletko joskus haaveillut juoksuharrastuksesta? Miten helppoa ja hienoa olisi lähteä lenkille nauttimaan ulkoilmasta, maisemista sekä samalla kasvattaa omaa kuntoa: lenkkitossut jalkaan ja ovesta pihalle! Tule mukaan KÄVELYSTÄ JUOKSUKUNTOON verkkovalmennukseen, opetamme sinut maltilliseen juoksemiseen ilman mahdottomia rypistyksiä ja samalla saat kehitettyä itsellesi hyvän peruskunnon.

Tässä valmennuksessa tärkeintä on peruskunnon kasvattaminen ja se, että saat kiinni liikunnan ja juoksemisen ilosta. Tule mukaan!

KÄVELYSTÄ JUOKSUKUNTOON

verkkovalmennus alkaa 22.3.2022

  • Sopii sinulle joka et vielä harrasta juoksua, mutta haluaisit (eli ei tarvitse osata yhtään juoksua)
  • Aloitetaan kävelystä turvallisesti ja rauhallisesti kohti juoksukuntoa, maltilla
  • Saat joka sunnuntai seuraavan viikon treeniohjelman selkeine ohjeineen
  • Kolme kertaa viikossa ohjeita ja vinkkejä lihasuoltoon, neuvoja juoksukenkien ja -vaatteiden valintaan ym.
  • Valmennus toimii Facebookissa suljetussa ryhmässä
  • Valmentaja mukana Facebookissa koko valmennuksen ajan eli voit milloin tahansa kysyä valmentajalta apua askarruttaviin kysymyksiin, kertoa omasta kehityksestä tms.
  • Kesto 10 viikkoa

VALMENTAJA Jaana Sjöblom

Valmentajana tässä verkkovalmennuksessa toimin minä, Jaana Sjöblom.

Olen harrastanut juoksua noin 20 vuotta ja aloittanut nollakunnosta. Tällä hetkellä juoksu kuuluu isona osana aktiiviseen triathlonharrastukseeni.

Haluan olla mukana tuomassa liikuntaa ihmisten elämään ja parhaitenhan se onnistuu kun maltilla aloitetaan. Jotta liikunta tulee jäädäkseen, kannattaa aloittaa suunnitellusti ja  järkevästi ja tässä tapauksessa se onnistuu sujuvasti valmentajan tiedon, taidon ja kannustamisen avulla.

Jos sinulla on kysyttävää ennen ostopäätöksen tekoa niin laita rohkeasti sähköpostia puhtivalmentaja@gmail.com tai soita 040 5819 145.