PUHTI triathlon Mallorca 2023

18.04.2023

Terveisiä PUHTI triathlon treeniviikolta Mallorcalta!

Lauantaina saavuimme tänne isolla PUHTI porukalla ja olemme jo muutaman päivän päässeet treenaamaan.

Majoitumme Ona Cala Pi Club -hotellissa, paikkakunnalla Cala Pi. Hotelli on mukava hienon uimarantansa kanssa.

Hotellimme on Ona Cala Pi Club.
Hotellimme on Ona Cala Pi Club.

Meitä on täällä eri tasoista puhti-porukkaa ja jokaisen päivän lenkit on suunniteltu niin, että jokainen voi lähtee haluamansa mittaiselle pyörälenkuralle. Ollaan silti pystytty näkemään samoissa kahviloissa isolla porukalla ja se on ollut kivaa.

Lauantaina eli tulopäivänämme meillä oli ohjelmassa pyörien haku vuokraamosta, olimme ne aiemmin netistä varanneet joten kaikille oli varmasti pyörä valmiina. Vuokrasimme maantiepyörät Huerzeler pyörävuokraamosta joka on meille aiemmilta vuosilta tuttu vuokraamo. Huerzelerin maantiepyörät ovat osoittautuneet tosi hyviksi ja firma taitaa olla saaren suosituin pyörävuokraamo.

Valmiina ensimmäiselle lenkille.
Valmiina ensimmäiselle lenkille.

Lauantai 15.4.2023, pyöräily 26km

Lauantaille oli suunniteltu "Ensimmäiset pyöräilyhöyryt pois" -lenkki eli vuokraamolta hotellille. Mittaa tälle lenkille tuli 26km ja se oli just hyvä lenkura ensimmäiselle päivälle. Ehti fiilistelemään pyöräilyä ja nauttimaan kaikesta tästä mitä treeniviikko toisi tullessansa.

Kaikki taisivat olla aika väsyneitä sillä olimme lähteneet aikaisin aamulla Suomesta.

Ensimmäisen päivän pyörälenkki oli pyörävuokraamolta hotellille.
Ensimmäisen päivän pyörälenkki oli pyörävuokraamolta hotellille.

Sunnuntai 16.4.2023, pyöräily 68km + uinti

Sunnuntaille kuten kaikille muillekin tuleville päiville oli tiedossa pari eri vaihtoehtoa. Ihan sen takia, että mukana on pidemmän matkan puhtilaisia sekä lyhyempien matkojen puhtilaisia ja tarkoitus tosiaan on, että kaikki saavat hyvän treeniviikon itselleen aikaiseksi. Jokaiselle sopivan mittaisia pyörälenkkejä ja muita treenejä.

Sunnuntain toinen pyöräily oli 68km ja kävimme Lluckmajorissa kahveella koko porukka. Siellä saimme kahvilassa häslinkiä aikaiseksi kun paukahdimme paikalle ja henkilökunta alkoi järjestää meille pöytiä siten, että mahduimme kaikki samaan pöytäseurueeseen. Kyllä olisimme voineet istahtaa ihan eri pöytiinkin, lähekkäinhän olivat kaikki, mutta henkilökunta ilmeisesti ehdottomasti halusi rakennella meille yhden pitkän pöydän. Kahvia ja makeita herkkuja tilailimme.

Yksi tällaisten pyörälenkkien kohokohtia on taukopaikat ehdottomasti.

Pyörälenkin jälkeen jossain vaiheessa kävimme avaamassa avovesiuintikauden tulevalle kesälle. Hotellin ranta on aika kaunis, mutta silti puhtilaisten yleisilme näytti siltä, että ei ihan hirveästi kiinnosta pulahtaa tuonne uimaan. Odotukset taisivat olla, että ihan liian kylmää vettä ja takana oli pitkähkö pyörälenkki niin kivempi olisi ollut olla jossain muualla kuin märkäpukujen kanssa rannalla lähdössä uimaan.

No, ranta yllätti todella positiivisesti, vesi oli riittävän lämmintä ja tuolla oli tosi mukava uida. Kirkas vesi ja porukassa mentiin. Oli tosi mukavaa ja mukana oli kaksi puhtilaista jotka eivät koskaan ennen olleet treenanneet avovedessä ja tosi hyvin meni, ei mitään ongelmaa.

Pyörä ajoaika 3h 19min + uinti 33min.


Sunnuntaina kävimme myös uimassa, hotellin ranta on hyvä.
Sunnuntaina kävimme myös uimassa, hotellin ranta on hyvä.

Maanantai 17.4.2023, pyöräily 118km + juoksu 8,58km

Tekstiä....

Pyörä ajoaika 5h25min + juoksu 51min

Tiistai 18.4.2023, pyöräily 118km + juoksu 8,58km

Pyörä ajoaika 5h25min + juoksu 51min

Keskiviikko 19.4.2023, pyöräily 118km + juoksu 8,58km

Pyörä ajoaika 5h25min + juoksu 51min